Kā izvēlēties pareizo nagu bāzes pārklājumu?

Kā izvēlēties pareizo nagu bāzes laku?

Visas bāzes būtībā ir paredzētas nagu stiprināšanai, taču katrai no tām ir papildu funkcijas vai tehniskās īpašības. Rodas jautājums, kā izvēlēties sev vai klientam piemērotāko?
Jautājiet sev šādus jautājumus:
  • Kādā stāvoklī šobrīd ir nagu plāksne?
  • Vai tā ir nopietni bojāta?
  • Vai tā ir pārāk mitra vai sausa?
Zemāk jūs atradīsiet īsu aprakstu par galvenajiem Didier Lab bāzes pārklājumiem, dažāda veida nagu plāksnēm un mērķiem.
Meta Base - stiprina nagu plāksni, ir izturīga pret mitrumu un temperatūras izmaiņām. Iespējams pagarinājums līdz 5 mm. Īpaši piemērota, ja bieži valkā gumijas cimdus skaistumkopšanas procedūru vai mājsaimniecības darbu laikā. Vispiemērotākā bāze vasaras sezonai.
Fiber Base Octagon (POPULĀRĀKĀ) - paredzēta īpaši vājiem un bojātiem nagiem. Pateicoties vitamīniem un šķiedrvielām, atjauno un nostiprina nagu plāksni. Iespējams pagarinājums līdz 5 mm.
Rubber Base - gumijas tekstūra. Stiprina un efektīvi izlīdzina dziļus nelīdzenumus. Iespējams pagarinājums līdz 5 mm.
Fiber Base with color - "2 in1 ", maigi, dabīgi toņi un papildus nagu nostiprināšana, pateicoties sastāvā esošajiem vitamīniem un Stikla šķiedras daļiņām. Nav piemērots nagu pieaudzēšanai.
Rubber Base with color - tā ir "2 in 1" pamatne, tāpēc varam izlaist krāsu slāni. Lieliski piemērots tiem, kam patīk maigi dabīgi vai sarkanīgi toņi. Piemērots arī franču manikīram. Nav piemērots nagu pieaudzēšanai.
Vairāk informācijas iespējams apskatīt šajā tabulā: