Ceļvedis: Pareizās Uzacu Laminēšanas Sistēmas izvēle

Jūs jau zinat pamatus par uzacu laminēšanu – tas ir process, kurā uzacu matiņi tiek fiksēti uz augšu, lai tie izskatītos biezāki un pilnīgāki. Bet kā izvēlēties pareizo sistēmu? Te ir daži soļi, kas Jums palīdzēs izlemt!
Uzacu laminēšana var būt lielisks veids, kā panākt ilgstošu un dabisku efektu, bet, lai saglabātu šo skaistumu ilgāk, ir svarīgi rūpēties par laminētajām uzacīm pareizi. Šeit ir daži padomi, kā uzturēt ilgtspējību un rūpēties par laminētām uzacīm:
1. Izvairīties no mitruma pirmajās 24 stundās
Pēc laminēšanas procedūras pirmajās 24 stundās izvairies no ūdens, tvaika un mitruma, lai ļautu produktiem pienācīgi nostiprināties. Tas ietver arī izvairīšanos no smagas fiziskas slodzes un saunas.
2. Izmantojiet speciālus uzacu kopšanas produktus
Lai uzacis izskatītos labi un laminējums ilgst ilgāk, izmanto speciālus uzacu serums un eļļas, kas satur vitamīnus un barojošas sastāvdaļas, piemēram, ricīna eļļu vai argāna eļļu. Šie produkti palīdzēs matiņiem saglabāt mitrumu un elastību. Mēs iesakam izmantot Esthetique 3 soli, lai barotu matiņus.
3. Izvairīties no tiešiem saules stariem un ķīmiskām vielām
Ilgstoša UV starojuma iedarbība un ķīmiskas vielas var bojāt uzacu matiņus un paātrināt laminējuma nolietojumu. Izmantojiet UV aizsardzības produktus vai cepuri, lai aizsargātu šo sejas zonu no saules.
Pirms izvēlies laminēšanas komplektu, pārbaudi tā sastāvdaļas. Izvairies no produktiem, kas satur amonjaku vai citas ķīmiskas vielas, kas var kairināt tavu ādu. Labākā izvēle būs produkti, kas satur vitamīnus un eļļas, kas baro un stiprina matiņus. Didier Lab produkti nesatur amonjaku - tā vietā esam aizvietojuši to ar augu izcelsmes cisteamīnu, kas ir nekaitīgs dabai un daudz saudzīgāks.
1. solis Pacelšanas krēms
Plānas uzacis: 5-6 min.
Daļēji biezas uzacis: 6-7 min.
Biezas/rupjas uzacis: 7-8 min.
Maksimālais laiks: 10 min.
Kad laiks ir pagājis, uzmanīgi noņemiet produktu ar sausu vates tamponu/spilventiņu vai jaunu tīru mikrobirstīti.

2. solis Iestatīšanas krēms
Neitralizē pirmā šķīduma darbību un atjauno disulfīdu saites. Uzacis iegūst lielāku izturību un elastību, efektīvi sekojot vēlamajai formai.
Ar vienu produkta Nr.2 paciņu pietiek 4-5 laminēšanas procedūrām.
 
3. solis Pastiprinoša maska
Baro un kondicionē laminētās uzacis, nodrošinot, ka tās pēc apstrādes paliek veselīgas, mitrinātas un labi koptas.
Cisteamīns tiek uzskatīts par labāku alternatīvu amonjakam, jo tas ir maigāks un drošāks ķīmiskais sastāvs, ko izmantot kosmētikas procedūrās, piemēram, uzacu laminācijā vai matu krāsošanā. Šeit ir daži iemesli, kāpēc cisteamīns varētu būt labāka izvēle:
1. Zemāks kairinājuma risks
Cisteamīns ir mazāk kairinošs nekā amonjaks, kas ir svarīgi, jo āda ap acīm un uz sejas ir ļoti jutīga. Produkts, kas satur cisteamīnu, mazāk kairina ādu un matiņus, padarot procedūru drošāku un patīkamāku.
2. Nav asa smarža
Amonjakam ir stipra un neērta smarža, kas daudziem cilvēkiem var būt nepatīkama vai pat izraisīt elpošanas problēmas. Cisteamīns parasti nesmird tik spēcīgi, kas padara tā lietošanu komfortablāku gan klientiem, gan procedūras veicējiem.
3. Draudzīgāks videi
Cisteamīns tiek uzskatīts par videi draudzīgāku savienojumu salīdzinājumā ar amonjaku. Tā izmantošana kosmētikas produktos ir solis pretī zaļākām un ilgtspējīgākām alternatīvām.